Tuesday, August 4, 2009

Hepi Besday "Charmi"

3 lovely stooges
(from left ; weena, charmi and me)

tengah sibuk mengagih2kan kek utk kengkawan kat department dia
(aku suruh ko bawak balik umah la, bukan suh potong2..haha)

weena, ko jgn cuba nk sorokkan badan ko tu ok..hehe


Selain dari Weena, Charmi adalah salah sorang kawan baik aku kat opis..walaupun kami bukan dari golongan kaum yg sama, mahupun umur, malah berbeza department...tapi kami akrab. Persahabatan kami sungguh meriangkan dari masa ke semasa... So, kalau time lunch, mmg muka2 kami bertiga ala 'three stooges lovely version'....ahaks...

Kat opis, aku takde kawan melayu yg rapat mcm diorg ni la...bleh mengekek sampai tercekik dibuatnya... Charmi lebih senior dari aku 8 tahun, tp kepala tetap rugged and blues. Walau camanapun, sikap2 keibuan dan tunjuk ajar kehidupan dikongsi bersama-sama.

Moga persahabatan kami akan kekal hingga akhir hayat nanti...mudah2an

post signature

1 comment:

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...