Thursday, July 2, 2009

Aku Mabukkkk

Aku tengah mabuk skrg ni...
Mabuk apa? Bukan mabuk arak ye kawan2...dan jugak bukan mabuk ada cacing dlm perut...mabuk aku ni kalau diciterkan bleh mendatangkan aib pada diriku ini...huh mana nak letak muka ni? Nnt org kata "oitt...dh macam budak2 je perangai"...tp aku tk kisah la, dh memang kenyataannya aku mabuk! Biaq pi la...

Aku yakin ramai kawan2 bloggers yg ada web lain spt myspace, frienster, facebook dsb. Selain aktif dgn blog aku jugak jengah aku punya FB (facebook). Tp sejak 2-3 hari tu, aku terjerat dgn salah satu aktivitinya iaitu PET SOCIETY. Apa mende alah tu? Haaa kalau nk tau ni la yg dh buat aku mabuk. Tak semua yg ada FB ada pet society ni, sbb korang nk kena jaga pet ni seolah2 ianya hidup. Kena kasik makan ~~ klau tak nnt mati, kena mandikan jgn sampai lalat mengekor pet kita kesana sini, kena ceriakan pet tu dgn perbagai aktiviti spt bersenam, ziarah jiran2 dan yg paling best bila bli brg keperluan ala2 shopping - dari segi makanan, pakaian, perabut dsb.

Boleh dikatakan aku dh addict dgn pet aku yg bernama 'JEMBUZ'.

perkenalkan...Jembuz
sedang makan icekrim..hehe


Jembuz di hadapan rumahnya

snap pic Jembuz dtg menziarah 'CarBear'
(Carbear tu Jutawan Pet tau)


Bila dah start membelai si"Jembuz" ni, mmg tak bleh layan la keje2 yg lain...tu yg msjbox aku penuh tak berbalas...to myfrenz out there..i am sowri....aku janji tak abaikan lagi. Aku kena belajar utk beri layanan adil dan saksama...kalau tak bleh berkubur blog aku ni...ohh tidakkk!!!
Now I'm back on action...hehe

post signature

3 comments:

  1. Na plak ketagih scrabble... :)

    ReplyDelete
  2. tu bukan mabuk dah....tahap ketagih dah tu...

    ReplyDelete
  3. Kahkahkahsebab itu saya x mo amik addopt pets nie kak...geram...kena bela macam mender tu hidup..sampai besar laks tuu..letih... Kak add eiba kat FB boley??? saebah.ar@sti.com.my

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...