Saturday, July 11, 2009

Lena ku korbankan

Lepas nampak je kelibat tayangan "Public Enemies" pada 9 July diseluruh pawagam, aku pun bergegas google kat TGV tengak movie timeslot. Mcm yg aku cakap dulu, citer ni dlm list wajib tonton. Oleh kerana citer "PE" ni 18SX, so anak2 aku takbleh nk ajak tonton sama, lagi pun mesti citer ni byk sensor.

Aku cuba cari time slot yg sama iaitu 8.30 mlm. Citer utk anak2 bujang aku ~~ Transformer la kan. Nasib mmg baik kebetulan ada time slot yg sama, so kami buat plan dimana, kami tgk PE, dan the boys tengok Transformer. Kalau u all nk tau, tiket Transformer ni lagi mahal dari tiket kami tau.

So malam tu, kita org berpecah masuk panggung ~~ the boys tgk Transformer, the parents tgk Public Enemies. Walaupun esok aku kena keje, tapi memandangkan takde masa lagi utk tgk movie ni, so aku korbankan ngantuk ku. Lebih2 lagi dengan si tampan yg berlakon, celik dan concentrate hingga hujung filem.

Bersama poster movie "2012"
konon nak pose dgn Johnny Depp
tp malu, sbb ramai org..huhu

Bersama si bujangku sweet 15

Dinner kat Pizza Hut
Santapan pilihan ejat ~~ pasta

Si bujang cilik yg rabun
walaupun rabun, tapi dia sangat alert
macam mata nenas

bersama ayah tersayang

Kami keluar dari panggung dalam pukul 11.30 malam dan tiba di rumah dalam lebih kurang pukul 12 lebih. Adeehhh ngantuk la sungguh mata ku ini....esok aku kena bangun pagi keje...

post signature

1 comment:

  1. Bagi yang berminat untuk mendapatkan buku-buku bacaan dalam B. Inggeris samada untuk diri sendiri atau anak-anak, dijemput mengunjungi http://bangibookseller.blogspot.com/... Pelbagai tajuk dan jenis buku boleh didapati… Semua harga boleh dirundingkan.
    http://bangibookseller.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...