Saturday, July 11, 2009

Lunch on Friday @ Gomen Day

Rasanya dah lama aku tak makan McD....rutin aku selalunya sebulan 1-2 kali, especially dalam minggu gaji la. Sekali time lunch dgn member ofis dan sekali makan dengan family.

So arini tiba2 tringin benor nak menjamu tekak. Mcm biasa la, hari ni jumaat atau kitaorg (me n my fren) call it as "Gomen Day". Nak tau sebab apa aku gelar "Gomen Day"? Kerana pada hari jumaat selalunya ramai org gomen kat shopping kompleks time lunch (masa sembahyang Jumaat). Ada sesetengah kawan aku yg keje gomen cakap ~ Hari Jumaat ni mcm keje half day je atau lebih pada menghadirkan diri je. Tapi bukan semua org gomen bleh buat camtu. Pada para pembaca yg keje gomen yang terasa hati - i'm sorry.. Jgn marah aarrr-- peace no war..huhu

Oppss aku nak wat entry pasal gomen lunch ke aku punya lunch tadi? Hahaha...telebey sudah. berbalik pada nawaitu.
Bila sampai kt McD, org dah ramai queue. Rata2 feberet meal ialah set McValue lunch la. Aku mcm biasa order set McChic je. Yg paling aku suka tentang McD ialah dia punya French Friesnya. Korang kalau tak caya, cubalah compare dia punya French Fries yang tk bleh di kalahkan dengan mana2 fast food mcm kfc, bk, marrybrown dsb.

I say no to boikot McD, WHY??? Good quality and Value for Money.

~~~ THE END ~~~
post signature

5 comments:

  1. wahhh..sedapnye lahai mekdi
    laparrr2~~

    ReplyDelete
  2. Orang perempuan yang seronok time hari jumaat ni... org lelaki pi sembahyang jumaat, depa pi shoping. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. Sayejaja << Mekdi mmg sedap..makan sekali nak lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. TokNabe << ala ada jugak org lelaki yg ikut gi shopping tau.. haha

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...