Thursday, April 23, 2009

Awas!! Jangan buli PC anda

Jangan cakap tak penah la, bila pc korang "hang" sure korang ngamok ala meroyan kan? Especially bila tengah buat last minute assignment, urgent paperworks...nak menambah angin lagi, belum sempat document tu di'selamat'kan aka 'save'....angin puting beliung mesti datang. Jom amik iktibar dari video klip di bwh ni..semoga akan membuatkan kita lebih berhati2 akan segala kemungkinan....sebab segalanya mungkin...hehe

video

post signature

4 comments:

  1. mihahahhahahhahhahah kalu linn mau sakit janutng teruss... dah lah bengang dgn pc pehtu pc jadi gitu lak.... adoiii

    ReplyDelete
  2. dasat tol komputer tu?
    ekekek

    ReplyDelete
  3. kakaka lawak betul computer tu yer hihihi

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...