Thursday, April 9, 2009

Mini Besday For Izzwan

A very simple cake - Choc Moist Cake

Lain2 juadah : mini cupcakes, chicken nuggets, chicken sausage, french fries, fried mee hoon, orange n apple, keropok
Door gift : Cam biasa jajanan utk dak2

Get ready for birthday song...happy birthday to you..happy birthday to Izzwan....

Tiup lilin 9 batang = 9 tahun
Cake cutting.....nyum nyum...suma dah excited tgk kek coklat tuh

NOW THE FUN TIME
1ST GAME - KOTAK BERACUN (Game yg paling koman, dari zaman aku kanak2 lagi)
"anda dikehendaki membuat aksi pemain gitar"
"buat gelek dangdut" nah amik kau...budak kecik ni gelek...blh ganti m.daud kilau
"ketawa kuat2 hingga terbahak2" ....mmm sajalah nak mendera anak org..tak dpt cara kasar, cara halus digunakan ...hehe
2ND GAME : MUSIC CHAIRS
Ni kira game wajib main...kalau tak caya gi la mana2 besday party, mesti ada game ni
blum ape2 besday boy dah jatuh dulu nak rebut kerusi

3RD GAME : JOM MEKAP
Game ni paling ramai dak2 nak masuk, tp oleh kerana masa tak mengizinkan cuma 6 pasangan je yg bleh amik bahagian.....Peserta perempuan diberikan tugas utk menyolekkan budak2 lelaki...tp yg bestnya dak2 lelaki ni sumer sporting
bahan2 asas yg dipunahkan ialah compact powder, celak, lipstik n eyeshadow
amik kau, ingat muka diaorang ni kertas lukisan ker....hehe
besday boy pun nak mekap jugak
1st couple - pemenang utk acara mekap

2nd couple - korang bygkan dak lelaki tu umur dia 15thn pun nk join gak...ekekeke

4TH GAME - LIMBO ROCK
Sape tak tau game ni? Yeaaaa sume org tau...so layan pic
Sume Pemenang...tiada pengalah...(vince pinjam kata2 mu ye)

LAST GAME : PECAH BELON
Siapa cepat dia menang....korang tengokla asyik budak ni je yg konker

*** continue part 2 ***

post signature

6 comments:

  1. salam ana, hepi bezday to izwan semuga selamat didunia dan akherat.amin

    ReplyDelete
  2. meriah yer sambut besday...anw hepi besday :)

    ReplyDelete
  3. meriahnyer kak...mcm2 aktiviti ha ada..... jadi kenangan utk izwan bila besar nanti...

    ReplyDelete
  4. rajin nye Ana melayan kerenah
    budak2 tu yer!anyway happy belated to izzwan...semoga jadi anak yg soleh....amin

    ReplyDelete
  5. Happy buffday untuk Adik izzwan..
    Rajin kak Ana..
    Best nya sambut buffday..
    Kek mesti kak Ana yg buat kan..
    Sedapnya..
    :D

    ReplyDelete
  6. salam kak ana...
    hepi bezday to izwan

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...