Friday, June 5, 2009

Sepetang bersama Kid Search

Last destination sebelum balik ke JB, kami singgah di Bangi Kopitiam. Dari sejak mula2 Bangi Kopitiam ni beroperasi, kami mmg dah lama nak pi kesini, tapi baru tahun ni lah dpt merasa jejak kesini. Menurut kata Kid yang merupakan cousin HB aku, Bangi Kopitiam dah ada 7 cawangan.

Apa menu istimewa kat sini? Seperti yg tertera di menu ialah mee kari ipoh. Mr HB oder Mee Kari, Nasi Lemak dgn rendang ayam utk anak2, aku order fried meehoon tomyam. Memang tidak menghampakan kualiti makanan kat sini. Minuman pulak, anak2 order ice-blended chocolate, manakala aku cuba minuman istimewa - amber juice (air limau asam boi)....shedappp..
Makanan kami petang tu di taja oleh Kid seluruhnya...TQ kid, next time bleh visit u lagi ea...hehe

bersama KID SEARCH

Tengah menyodok Fried MeeHoon Tomyam with Amber Juice


Asyik sungguh Mr HB dengan Kid dok sembang2

Sambil tunggu ibu n ayah sembang, ejat layan robot baru adik sbb adik tak pandai nk mengolahkan robot yg agak complicated tu

Aku pulak sempat on9 jap...chat pun sempat..hehe


Singgah kejap rumah KID (dia insist) kami plan dari Bangi Kopitiam terus masuk highway


Walaupun dh kekenyangan, tetap minum lagi...adehhh

Sebelum balik, sumer tetap nak posing lagi
tp KID sporting, walaupun messy tetap snap snap
takpe KID no matter what u stay cute

Bukan senang nak jumpa KID wooo...huhu


Berakhirlah episod percutian kami dari 30th May - 2nd June 2009
JB-PERAK-KL-JB


There is only one happiness in life: to love and be loved.

post signature

2 comments:

  1. Fuiyooo...syoknyer jalan2 huhuhu cantek umah kid ye Kak Ana...tempahan dah siap ker? tgk kat FB mcm byk jer tempahan apang ngekoh yer???hehehe..;p

    ReplyDelete
  2. Jln2 jumpa posting ni.. wlupun dh lama tp msh segar. Kid mmg best! Jiwa dia ada kt tali gitar. Bravo Kid!

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...