Friday, March 27, 2009

CHOC MOIST CAKE


Bulan ni biz part-time aku quite slow...mmm....kira bil letrik bulan ni tak tinggi sangat la
Dah lama takde org order kek Choc Moist ni...
mengikut rekod aku, last order aku buat kek ni dr Haslin Etiqa pada 6hb Feb tahun ni.
Kek ni ditempah oleh ofismate aku eita.
Thanks eita.


2 comments:

  1. perghh kak ana. terliur pepagi tgk kek cekelat akak ni...

    ReplyDelete
  2. >> Yong : benda yg bercekelet ni memang menggoda nafsu kan? Hehe

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...