Wednesday, March 25, 2009

KFC punya hal pulak

Semalam tengok kt page sisLIN ada en3 pasal makan kfc, terus mcm mengidam pulak…hehe…aku dah set dlm benak fikiran aku, no matter what…aku nak makan kfc dgn dessert tu jugak…nak jugak nak jugak…

Time lunch hari ni, aku dok rayu2 kat mybest Gilfren, Weena, utk teman aku makan kfc tu..huhu…So, kitaorg trus ke je KFC, tp sambil kaki melangkah tu, kepala otak aku dah terbayangkan choc kek dgn eskrim tu..ngeee….makin tembam la aku bila selera tk dpt di tahan2 lagi nih…Korang mesti ingat aku ni tak gemok, aka selim..ahaks….terperasanlah pulak…hehe…dlm gambo tu mmg la tak kelihatan segala ‘babat” dan “spare tyre” aku tuh….pandai2 la aku sorok hehehe…bak kata hb aku, “sayang tembam ke, gemok ke, abang tetap sayang dan cinta aku seadanya…..laki mana tak sayang binikan…heee

Ok, berbalik pada citer kfc tu, bila kat kaunter tu aku pun tercarik2 menu yg sisLIN makan dgn deqnaz semlm…satu persatu aku dok membaca…tak jumpa2 bendalah tu…isshhh..nk tak nak terpaksalah aku Tanya dgn sempoinya kat cashier tu. Dik..dik, set x-meal yg ada chicken wing tu takde lagi ke?

Set x-meal ni je yang ada kak, sambil menunjukkan menu yg tertera kat counter tu...ishh..camana sisLIN dpt order yg lain ek?

Untuk tak mengkempunankan diri, kita org pun order la utk makan tengahari.

Set lunch kitaorang untuk harini....cuba korang teka aku makan yang mana?

Jangan marah noo....this 2 items are mine !!!!...ngeeeeeee

Musim2 ujan dgn cuaca sejuk dan mendung telah merenggut rakus DIET yang aku pertahankan ala2 taik ayam...hikhik tiba2 teringat kat kwn blog aku KZ

OHH Tragis sungguh...Chezy Wedges ni mmg super excellent.... mmg ber'hantu' makan benda ni

habis di jilat sos cheese tu sampai licin tau....ngeee



6 comments:

  1. samalaa kita..combi pi pizza hut tadi kunun nak mkn pizza yg baru tu..adehh lupe lak namanyerr :p

    tau-tau waiter tu ckp teda menu tu hari ni..kureng tul :(

    tak sama setiap tempat kot..bikin panas dimlm yg dingin!

    ReplyDelete
  2. Nine kalo kfc..
    amik snack plate jer take away..
    sebab tak tahu menu yg lain sgt..
    hehe..

    Sedap kak ana makan semalam..
    lapooo...keke..

    ReplyDelete
  3. >> Combi : Part bikin panas dimalam yang dingin tu, i likeeeee....hehe

    ReplyDelete
  4. >> Amir : Pi cepat2 carik tisu, abis basah page kak ni...hahaha

    ReplyDelete
  5. >> Nine : Mmg kak order snek plate tp aritu extra lapo, tu yang order wedges...shedapp....bessshhh

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...