Monday, March 9, 2009

Apa-Apa Aje



Salah satu tempat yang aku suka pegi..SSF, kalau pegi sorang boleh berjam2 dok dlm ni...
kalau bleh aku nk dok kat dlm ni lama2, boleh tenangkan fikiran tau..


Alamak, ada papparazi curik gambar....larikkkkk...


Ni plak artificial roti artifical, ala2 donut...tekstur dia memang mcm roti real..lembut mcm roti...cuma kalau korang cuba nk konyah, jawabnya sampai berterabur gigi la tetap tk hadam
Yg aku tak bleh handle, harga dia sebijik 10rgt tuh! Satu bakul dah berapa? Hah kiralah sendirik ye..

Sebelum tu lunch kat McD, kitaorg bedal McValue Lunch...
Set ni kira betul2 value for money, kalau makan nasi campur aku rasa lebih kurang je harganya..
since anak2 suka makan McD, so ibu pun 'payung' je la..

Anak bongsu ku ni, mmg suka berposing....mcm kakak dgn abang dia jugak..
mcm ibu dia jugak..hehe

Korang jangan naik meluat tgk entry aku ni udah ler...
KZ aku tak kisah hang nak kata apa pun, aku PASRAH..


8 comments:

  1. saya pun baru je pergi ssf sunday semlm. Ingat nak beli bunga, dah sampai kat cashier, x de tag harga la pulak, melopeh! nanti klu dh ada harga baru ssf call.

    ReplyDelete
  2. adoiii linn mmg takleh wat terapi ssf ni...... meroyan..kalu masukk situ kan.. rasa nak diborong semua... naikk pening tgok brg2 dia yg lawo2 tu..... huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. >> Ain : Kalau takde harga tu cakap diaorg tu kira free je lah..hehe

    ReplyDelete
  4. >> CikLinn : Kak kalau gi sini, sehari suntuk pun sanggup..berangan jer lebih kt dlam tu..hehe

    ReplyDelete
  5. owhh akak nie suke deco2 umah jugak eaa??hee~~~

    ReplyDelete
  6. aku dah siasat background kau..termasuk backyard kat rumah kau jugak. Selain daripada melayari internet kau jugak suka makan dan buat kek dan apam. Kau jugak ada 2 orang kawan merapu..Divahantu dan KZ. Tapi aku tengah siasat mana pegi kawan kau yang nama KZ tu...kes nie kes orang hilang..kena banyak sumber untuk siasat.

    ReplyDelete
  7. >> AyieHel : Dah namanya perempuan, mestilah nak kena minat..barulah sempurna keperempuanannya..chewah..

    ReplyDelete
  8. >> Secret Agent : Pesal kau mandai2 siasat aku hah! Anyway conclusion kau tu ada benarnya. Part kawan aku KZ tu dia bukan hilang dr pandangan, cuma ilang ingatan buat seketika, tu yg dia cuti blog..hehe..KZ hang jgn angin dgn aku noo..

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...