Monday, March 30, 2009

Perjalanan dari JB ke Terengganu

Dapat tempahan dari office mate hubby utk 20 pc medium cupcakes . Tini Dia dah selalu nampak aku dok tayang kek ni kat blog, so ni 1st time dia nk try. Dengan berbesar hati, aku nak habaq yang cupcakes aku ni akan ditransitkan dari Johor Bahru ke Trengganu malam ni dengan bas express...hehe...dasyat kek aku ni merantau jauh buat kali pertamanya.
Macam tak percaya si TINI ni sanggup nak melayan cupcakes ni dengan hati2 semasa perjalanan yg agak lama nanti. Seronok la si cupkek ni dapat bermanja sokmo di pangkuan TINI dan kakaknya Lynna selama lebih kurang 8 jam gitu. Jangan cair meleleh dek kehangantan di riba anak2 dara ni dah ler .... hehehe



Ini lah dia si TINI...comey sokmo


Yang ni pulak sample cupkek mini, medium and Large yang di minta oleh Pn Ros dari RHB Pelangi




TESTIMONI DARI TINI
Dapat sms pada 2 April "Lupa nk habaq..cc 2 sampai tganu dgn selamatnya semlm..hehe..tak letak dlm bekas lain pn, masuk dlm beg dgn bks2 dia mcm 2 je wat naik ats bas...pandai kek2 tu behave..hehe..sdp..! Tynie"

2 comments:

  1. makan angin jauh cupcake tu nampaknya... pergi Pulau Redang tak.. He he..

    ReplyDelete
  2. uiks..jauh tu terbang cupcakes kak ana...cayalah!

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...