Saturday, March 7, 2009

TAG Lagi



PJ, dah nakal ye, dah berani nak TAG kat aku..tau tak aku ni buzy, mana nak entry post lagi, mana nak buat kek lagi, mana nak gi kerja lagi, tu tak termasuk kerja2 rumah2 lagi....
eeee geramm tau...marah tahap gunung berapi nih....
:angry:

:laugh:hahaha...sebenornya taklah marah sangat pun....saja je nyakat PJ...kata org, tag dan award ni mmg dah sinonim dgn alam blogging ni..betul ke? aku manalah tau, aku baru je 3 bulan berjinak2 arnab melompat ke dlm blog ni...OK, jom layan jerk tugasan yg diberikan dari PJ ni...

1) Letakkan 3 pic dlm berlainan mood
(Part ni leceh, nak pi browse pic2 pulak...pinjam pic pelakon boleh tak? sbb diaorg byk mood)
Mood suci...lihat la betapa sucinya aku time ni

Mood angin..bukan angin pasang tau, angin dtg bulan..kahkahkah

Mood aku yg semakin matang...chewahhh

***************
2) Describe in 5 words about yourself
Penakut, Penangis, Penyayang, Pemakan, Pemendam
***************

3) 3 perkara yg buat anda gelisah
Gaji tak masuk (utang bukan tahap keliling pinggang, dah main satu badan terus..hehe)
Bila kerap makan, badan sure mendadak naik
Bila takde elektric...nak2 time tgh bakar kek...time ni kata2 manis berlori2 keluar dr mulut aku
****************

4) huruf yg anda selalu guna
semua abjad kot, cuma q, x dgn z jer jarang kot
*****************

5) 5 perkara yg buat anda happy
Dapat Gaji campur dgn bonus...yippiee
Dapat tempahan kek yg banyak..mmmm masyhuukk
Dapat penghargaan dari orang yg disayangi
Dapat apa yg dihajati la
Dapat buat org happy
****************
6) 5 insan yang anda sayang
Keluarga dan kengkawan...lebih dari 5 dah
****************

7) anda marah bila....
kena marah la..
tak dihormati
tak dihargai
gaji lambat
internet line slow
****************

8) anda nangis bila
kecewa....
tgk citer sedih...
baca citer sedih...
*****************

9) anda memang selamba kalau TAG....
Diva
(apa kata layan TAG sekali sekala, baik utk minda)

KZ
(hang sama jugak, buat TAG ni mcm cabut bulu ayam sehelai2)

Combi
(Pekena pasemboq sambil wat TAG)

MUN
(dh byk tutorial mun bagi, apa salah buat TAG pulak)

CIKHEL
(anak ganu yg rajin dan nakal mengTAG)

InaharAli
(Doctor yg rajin memasak dan berblogging dan TAGging)

Catlina
(Mak Buyung yg tengah tunggu kelahiran cahayamata sulong...)

Amy
(Nun jauh di German sana)



8 comments:

  1. hehhe kena tag la pulak...saya copy simpan dalan draft dulu nooooooo

    ReplyDelete
  2. >> CikHEL : hehehe..CikHEL kan dah master dalam TAG ni...ape de hal..kan?

    ReplyDelete
  3. >> MUN : Takpa..takpa...yg penting buat noo..hehe

    ReplyDelete
  4. jalan jengket2 jenguk tag..hehe

    ReplyDelete
  5. Jengket2 tu elok2, jgn tinggi sangat jenjeng kain tu..auuuwww...hehe

    ReplyDelete
  6. salam kak ana...selmt menyambut Maulidur Rasul utk akak sekluarga!

    ReplyDelete
  7. Salam Ain, Selamat menyambut maulidur rasul buat ain n family jugak

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...