Sunday, March 1, 2009

Tempahan Lagi

Tempahan untuk pikap hari Ahad pukul 9 pagi dari Azren Etiqa Insurans JB. This is her second order for her daughter birthday. Reen order 150pc mini cupcakes dan RM50 apam mekar. Penat order kemarin tak ilang lagi, terus sambut yang baru ni. Bukan apa, kata orang rezeki jangan ditolak.

Apam Mekar, sesuai utk jamuan kenduri, birthday, ape2 occassion pun bleh

Mini cupcakes, memang sesuai utk majlis harijadi...
confirm semua org dpt jamah, kalau kek potong2 tu blum tentu dpt makan sebab ada yg potong besor utk makan sendiri..hahaha (ni mcm promote jerk...hehe)Anyway, Tks REEN for your order.

4 comments:

  1. betul kak ana...rezeki jgn ditolak, musuh jgn di cari.

    ReplyDelete
  2. ana,
    geram betul tengok apam mekar tu! Blm sempat nak try buat sekali lagi..

    ReplyDelete
  3. >> Ain : Betul betul betul (kes kempunan tk dpt tgk GENG semalam)hehe

    ReplyDelete
  4. >> Dhil : Guna 1/2 adun pun ok. Ana rasa kalau u dua org makan pun lebih dari cukup.

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...