Thursday, January 29, 2009

Award dari Miss Ungu Violet


" BESTEST FOLLOWER UNGU VIOLET'S BLOG "
Macam biasa, sebagai seorang pendatang baru dlm blogging ni, ku sentiasa kesana kemari nak cari kengkawan, lepas ke satu blog ke satu blog ku singgah. Ku tinggalkan jejak dengan mengharapkan kunjungan balas dan mana2 yang sudi tu boleh la xchange link and jadi frenz. Kebanyakkannya sume blogger dah old timer dalam blogging, sumer tu muda2 belaka lak tu...huhu...But for me, as budak baru belajar walaupun dikala usia yg agak-agak dah nak terlajak ni kan, find it very interesting get to know other people by reading their article and become friends. Tak penah bersua, tetapi mesra di alam maya...

Ok, nak cut short citer, award ni dianugerahkan oleh adik Mar. And seperti biasa, setiap award/tag sure ada syarat2 nya..ala2 pengeras la..hehehe

1) Tampal award ni...hah yg ni dah terjongok tu, ok tak Mar?
2) 5 reasons nape ku jadi follower?
  • Mar - nama yg suatu ketika pernah jadi kawan, skrg dh tak pun..huhu..
  • Mar orang Johor...aku org Johor ape
  • Mar - blog yg sungguh menarik...byk beri inspirasi
  • Mar - blajar kat oversea, so byk pics yg boleh dikongsi yg mana aku terperasan ku yg berada kat sana
  • Mar - anak yg sayangkan ibu ayah, dan adik-beradik...mesti penyayang budaknya..
  • Mar - aku geram dgn kulit mu yg gebus tu..putih melepak lak tu ...hehehe
  • Mar , kak tak mahu cakap byk2 kang merapu ntah apa2 pulak
3) Dah nak siap ni Mar, sat kak bitau k..tunggu..






2 comments:

  1. thanks.. thanks sgt2.. terharu mar..

    anyway, keep in touch k!!!

    ReplyDelete
  2. Thanks to you too Mar..
    Keep in touch k

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...