Monday, January 26, 2009

Titanic




Ada seSapa tk penah tengok citer Titanic ni? Tak mungkin tak pernah tengok kan? Ari ni kat HBO ada slot citer ni pulak, so terus nk masuk kat blog ni wat kenangan. It is one of the amazing movies yg pernah ku tengok..jalan cerita yg sungguh menarik, apatah lagi ianya membabitkan tentang kisah cinta yg begitu tragis..adoyai...tgk citer ni mesti ku menangis...sungguh menyentuh kalbu...sungguh syahdu..sebak di dada bila teringat moment2 yg menyentuh perasaan ku yg sensitif ni...


Meh layan soundtrack My heart will go on..syahdu giler


Tak bleh tahan dengar lagu ni, paling tk bleh handle scene kt dlm kete tu !


The promise part ni paling sedih ...never let go...Climax of the Show ni..part jack mati masuk dlm air tu...tersedu2 ku dibuatnya..


2 comments:

  1. waduh..ana..udah akak terkenang la pulak dolu2..mmg sedey giler cite ni..hubby akak n kawan2 lelaki machonya pun terburai gak airmata diorang penangan movie nih..sobsob!

    ReplyDelete
  2. betul tu kak, hb kita pun ikut sama banjir..hehehe...

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...