Monday, January 5, 2009

First Day to School

Mlm tadi anak2 sume kena kerah tidoq awal, kalau tak bukan main payah nak bangun pagi.
:sleep:Aku mcm biasa, first day sekolah bukak mesti lah cuti, huh bukan mengantor budak2 pun, saja je..kira 1st annual leave utk this year la. Anak2 dah besor sume, pandai2 lah diorg urus diri sendiri..

Niesa yg kena first bangun, sbb van sek dia dtg pukul 6.30 pg
Ejat yg second mandi n siap utk ke sekolah, pegi kekadang di hantar kekadang naik bas
Adik yg bongsu and yg last sekali gi sekolah, ibu atau ayah yg hantar



3 comments:

  1. wah,,dah besar2 anak kak ana ye...semua dah sekolah yek...

    ReplyDelete
  2. re: salam kak..sori..tadi tak sempat sapa kat YM..bz kat opis tadi kak...mggu depan stdnt baru nak dtg mendaftar...

    ReplyDelete
  3. Haha..nice snapshots of the kids!

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...