Tuesday, January 13, 2009
The Ugly Cheese Tart, my First try
lihatlah betapa hodohnya rupe ciztat ku ini...huhu..tk pe la, first time buat sendiri. Walaupun hodoh, tetapi..kelazatannya foyyohh memang bakal menaikkan kelas lemak2 dibadan ku ini. Ada tk sesapa yg sudi nk share tips, camana nak dptkan bentuk pastry yg cantik tertarik dimata dan tekak..ni bila tgk tk menarik langsung, cuma dh masuk tekak, tk cukup 1, nak dua, dah dua nak tiga...huhu
Labels:
kuih
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Tahniah!..mnjadi juga cis tat kak Ana..
ReplyDeleteTak mcm saya..niat nak buat cis tat dah ada sekian lama,tapi smpai skrg belum sampai seru nak buat lagi..hehe..
Tekak ni teringin sgt nk merasa cis tat..
Intan_JB
salam ana..ok la tu fist time..pastry guna acuan aluminium tak?..atau pastry adunan lembik sgt?..emmm..chiz pn x bole pukul lam sgt ..
ReplyDeletebuat tipis sikit pastry tu...rasanya ana terlebih pukul ciz tu..xpe..try n error
ReplyDeletetak pe kak, walau buruk..janji shedapppp kan...
ReplyDeletedapnye cheztat... suke sgt... tak kisah ngupenye cammana... janji sodap dimakan....hehe... lps kenyang burpp... pg toi*** oppss...
ReplyDelete