Tuesday, January 13, 2009

The Ugly Cheese Tart, my First try




:angry:lihatlah betapa hodohnya rupe ciztat ku ini...huhu..tk pe la, first time buat sendiri. Walaupun hodoh, tetapi..kelazatannya foyyohh memang bakal menaikkan kelas lemak2 dibadan ku ini. Ada tk sesapa yg sudi nk share tips, camana nak dptkan bentuk pastry yg cantik tertarik dimata dan tekak..ni bila tgk tk menarik langsung, cuma dh masuk tekak, tk cukup 1, nak dua, dah dua nak tiga...huhu


5 comments:

  1. Tahniah!..mnjadi juga cis tat kak Ana..

    Tak mcm saya..niat nak buat cis tat dah ada sekian lama,tapi smpai skrg belum sampai seru nak buat lagi..hehe..

    Tekak ni teringin sgt nk merasa cis tat..


    Intan_JB

    ReplyDelete
  2. salam ana..ok la tu fist time..pastry guna acuan aluminium tak?..atau pastry adunan lembik sgt?..emmm..chiz pn x bole pukul lam sgt ..

    ReplyDelete
  3. buat tipis sikit pastry tu...rasanya ana terlebih pukul ciz tu..xpe..try n error

    ReplyDelete
  4. tak pe kak, walau buruk..janji shedapppp kan...

    ReplyDelete
  5. dapnye cheztat... suke sgt... tak kisah ngupenye cammana... janji sodap dimakan....hehe... lps kenyang burpp... pg toi*** oppss...

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...