Tuesday, January 27, 2009

Hoola Hoop

video

Hoola hoop anyone? Huhu..anyone masih boleh buat hoola hoop ni? Me not anymore...ku dah cuba berkali2 tp still tk boleh nak rolling camana yang anakku buat kat dlm video ni..
Takkan lah ku nak pose video aku tgh huru-hara buat hoola hup ni kan...cukup lah lawak untuk family ku saje..

Tak sangka setelah sekian lama, akhirnya ku akur bukan senang nak buat hoola hoop ni, sampai naik berpeluh ku nak gayakan namun tk jugak jayanya..adoyai...ni menunjukkan ku dah semakin usia..semakin tak larat tuk buat perkara2 yg biasa ku buat masa muda belia dulu...


No comments:

Post a Comment

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...