Saturday, January 24, 2009

Minggu Beezee Baking

Sambungan dr citer semalam...ku cuti dua hari kerana terima tempahan kek yg agak memberangsangkan. Hari ni ku sambung keje, walaupun masih kepenatan ku gagahi jugak melangkah ke pejabat. Nasib baiklah ari ni ofis half day je, so tk la penat sangat. Dalam masa tgh bekerja, dibenak otak ni dok mengitung masa je, nak balik cepat je sebab ku nak kerjakan tempahan 12pc cupcakes, 2 choc moist dan 5 marble trio. Lepas sumer order ni settle, the baru la ku boleh nak relax sikit..lepak betul badan ni.

Jom layan Kek buttercream n Cupcakes yg ditempah oleh cousin ku...TQ Girl..(family call dia Girl - first time order dari aku ni..huhu) Lepas ni kalau puas hati boleh la order selalu ea..support family business sikit..hahaha..






6 comments:

  1. uishh rajinnya akak..
    bagusnya akak..
    buat2x cake ni...macam umi saya la akak ni punya rajin..sbb umi pun ada amik tempahan gak..tp xde lah sehebat akak buat icing semua tu..
    hebat2x...

    ReplyDelete
  2. gigihnya akak nii.. kalo jiya dah tumbang da... hehehe! apa2 pon jiya doakan semoga akak dimurahkan rezeki melalui bisnes ni...

    ReplyDelete
  3. > Jiya - TQ, mudah2an berkat doa kawan2. Kak baru je berkecimpung dlm bisness ni

    ReplyDelete
  4. >Mun : Ni bukan kira rajin atau tidak mun, ni kira rezeki bertandang...icing yg kak buat ni tk sehebat mana pun, amatur la katakan....

    ReplyDelete
  5. ana,
    salam kenal. Found ur blog kat rumah dr.ina. Sukanya tengok org pandai deco kek ni. Saya nak pegi kelas sampai sekarang tak kesampaian. Berapa lama ye nak amik masa utk mahir macam ana nih?
    -dhill-

    ReplyDelete
  6. >dhill, salam kenal jugak...deco cake ni nak kena practice selalu..ana pun baru belajar august last year..yg penting kena minat dan tekun..cubalah..

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...