Friday, January 23, 2009

Chinese New Year Order


:smoke:Pagi ni ku kena buat delivery untuk tempahan kek sempena Chinese New Year. Ada 9 Moist Choc Cake dgn 1 Marble cake diorder oleh kawan adik iparku dari Etiqa Insurance, Ms Fiona. Dia ni kira regular aku la, dh banyak dia buat tempahan. Last year masa Hari Raya dia pun ada order 6keping Choc Moist cake. Dia ni memang baik hati, order banyak2 gitu sumer sebab nk kasi orang. Yang kelakarnya dgn aku pun dpt habuannya. Time Hari Raya mesti dia kasi aku duit raya...ish ish ish...kekadang tu kan kita jadi malu dibuatnya. Pernah dulu masa ku cuti sakit, dia siap hantar bunga, berserta coklat dan teddybear utk ku...huhu..terharu seh

Ni la sumbangan dari Fiona, masa ku sakit dulu..huhu dh tua2 masih dpt bear lagi..huhu

Choc Moist Cake - Kek paling Laris ku jual


:kiss:Lihatlah sesak fridge ku penuh dengan kek

1 comment:

  1. sedapnye kek coklat nih.
    my fav!~
    buatkn wawa bleh.
    hiks!

    =P

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...