Tuesday, January 27, 2009

Tempahan naik cuti CNY

40 pc Blueberry Cheese Tart
2 pc of Marble Trio Mat Gebu
Choc Moist Cake
Ni hari last cuti sempena CNY, kitaorg tkde pi mana2 pun. Relax kat umah je. Manakala aku yang sepatutnya menikmati masa cuti ni selepas berhempas pulas dgn order2 kelmarin, aku masih ada order yg nak diselesaikan untuk esok..2 marble kek, 1 choc moist dgn 40pc ChizTat.

Bukannya nak mengeluh, malahan ku bersyukur dikurniakan rezeki ni. Lagi pun bukan selalu dapat order kan...sekali sekala je...so pulun ler...

Tp bila dicongak2kan kira alhamdulillah, sejak dari awal tahun ni, dari bulan Jan ke Feb banyak jugak order yg kudapat. Mungkin jugak bersempena dengan perayaan CNY ni kira busy la sikit. Tengok la nnt lepas ni, mcm mana pasaran perniagaanku...





6 comments:

  1. Uhukkk!! tengok kek akak ni wat leleh air liur ajek! Tensenn!! nak balikk la.. balikk!! akekekekee...

    ReplyDelete
  2. resepi sempoi je ni, expert mcm Jiya ni tutup mata dah boleh buat 2 -3 loyang..huhu..

    ReplyDelete
  3. klu yong nak order boleh kak??

    :)

    ReplyDelete
  4. Nak order? Boleh sajee...tp Yong bukan dok JB kan?

    ReplyDelete
  5. salam.. datang ambik follower award yer kat blog mar nanti.. thanks..

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...