Sunday, January 18, 2009

Thank You My Darling



Hari ni abg pi bwk anak bongsu kami pi gunting rambut, time tu ku sedang sibuk buat order kek choc moist, cheztart dan cupcakes. Minggu depan, alhamdulillah, banyak jugak tempahan yg ku terima sempena Chinese New Year. Since last week, ku memang dah tak cukup tido, cuma dpt dlm 5 jam saja. So, penat dan mengantuk la aku dibuatnya...tp takdelah sampai ku tertido time kat ofis tu..huhu..
Memandangkan yang ku begitu sibuk dgn tempahan, dan mungkin abang merasa simpati dan lebih2 lagi, rasa sayangnya padaku ini..hehe..laki mana yg tak sayang isteri ooiii...
Untuk mengubat segala kepenatan yg melanda diri ku, abg ajakku beli Perfume!!! What??? Time tu ku baru je letak adunan kek dlm loyang. Camna ni, org nak belanja takkan nk tolak kan? So since anak daraku ada kat umah time tu, dia la jadi mangsa utk take over. Alah, lagipun ku pegi tk lama pun, abg kata cari Perfume pas tu belah..'BELI BELAH" punya motto..hehehe..
Inilah dia pemberian dari seorg suami utk isteri yg disayanginya...Perfume Christian Dior - Miss Cheri, TQ abang..bak kata org, kalau nak beri hadiah, tk yah tunggu besday ke, anniversary ke, valentine ke...ada kesempatan beri je, kalau dah tak berkesempatan, kang nyesal pulak...ye tak...tak tau la apa pendapat uOL..tiap org ada pandangan masing2 kan..


2 comments:

  1. waaa bestnye dapat adiah perfume.. semoga kasih sayang berkekalan.. amin

    ReplyDelete
  2. mlm nti jgn lupa pakai tau!hb tntu syng lbh....

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...