Friday, January 23, 2009

Kek Order Lagi


Pagi td lepas deliver 10pc kek order, ku terus balik umah sebab nak sambung lagi order utk dihantar petang nanti. Ada 1 kek choc moist, 1 marble dgn 1 carrot cake dan juga 30pc cheese tart (cheese tart ni dah siap semalam lagi)..

Lepak betul badan ni, sebab non-stop order masuk, tidur pun takat 4 jam jer. Tu tak buat lagi kek order utk esok, 4 choc Moist, 1 buttercream cake dgn 12 cuppies..perghhh..syukur alhamdulillah, bukan selalu nk dpt tempahan yg bertindih tindih camni...

Birthday cake ditempah oleh Eita, my office mate
Carrot Cream Cheese Cake - ditempah oleh Lin Etiqa
Ni Cheese tart - ditempah oleh my office mate - Liz

Alamak, lupa nak snap Marble kek tadi

2 comments:

  1. cantik kek tue.. suka nengok org pandai memasak or wat kek huhuhu kita x gheti..

    ReplyDelete
  2. >mama mya : TQ mama mya, kek tu tk bape nk elok sgt, nak kena improve lagi tu..inshallah...makan masa nak perbaiki..

    Kak pun dulu tak reti buat, tetiba ada seru nak blajar and sekrg trus jadi sumber pendapatan pulak

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...