Monday, February 9, 2009

Award dari Diva Hantu

Kali ni dah dua kali aku dapat tag yg sama dgn tag yg sama...mm takpela kan, yang penting org suka nk mengTAG dan mengAWARD, sekurang2 aku ni ada kat hati diaorg..ye tak? hehe...anyway thks to all my fans out there (hihi...perasan giler ni).

Dapat award ni dari DIVA HANTU yg super sporting and friendly too..(En Diva dah puji melangit ni, ada makna tau). Pi la singgah page dia, banyak cerita2 n artikel dia yg merapu2 tu
:laugh:Selalunya lepas dpt TAQ/AWARD tak bleh simpan je tau, mesti nak di agih2kan kepada blogger yg lain yek, jgn nak makan sorang (hahaha)...ok ok..tgh pikior ni..aku ada ramai yg dalam list, tp cuma bleh bagi 4 jer..huh kedekut seh!!..Setelah aku kira campur, tolak, bahagi, darab (ceh..siap main kira2 lagi ni) aku nak bagi kat diaorg ni...(yg lain2 jgn kecik ati ek)
* Munirah
* YongTicha
* Helena (comey sungguh)
*Mezanna

OK, Love all, my frenz out there!!!

4 comments:

  1. wewit!
    tahniah menang award
    hehe

    p/s: kak, dua² blog aktif...so kak follow both la...pj update selang²
    hehe...tapi main blog tetap blog yang lama...hehe

    ReplyDelete
  2. tank u tank u... diva senang melihatnya....

    ReplyDelete
  3. thanks kak ana
    nanti zana gantung award nie kat umah yerk......
    luv u ler kak...

    ReplyDelete
  4. wahhh thnx kak kaci awad nie..hehehe...awal2 lagi kite dah publish..ngeee~~sayang akak!!

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...