Tuesday, February 17, 2009

Doktor Zaman Sekarang..

Selamat pagi semua....:sleepy:...Lepas mandi jer, bukak laptop nak chek blog, kot2 ada tamu datang semalam. Td mlm tak sempat nak layan sebab bz sikit dgn kerja2 rumah. So, pada frenz2 yg singgah tu sori ye sbb tk dpt layan.

Check punya check punya check, Doktor Ina kita ni datang bawak hadiah....mmmm...nahhh amik kau, TAG lagi. Aku ada nampak juga lah tag di blog2 yg lain, tp tak sangka la aku kena jugak akhirnya...huhu...
:reading:
Rules:
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged



Mula2 dpt TAG ni, aku tak confidentla ada ke pic kat folder yg mcm dimintak kat dlm rules tu...sebab pics aku sume upload dr handphone...tp bila browse, tk sangka ada jugak...
Gambor tu, masa pegi Melaka last year dengan family, bergambor kat Perigi Hang Tuah.
Aku ada buat entry pasal gi Melaka ni.

Aku buat TAG ni rushing, sebab tgh mekap sekali nk gi kerja. So task ni tak complete lagi..balik korje aku sambung lagi...chow chin cauuuu

************TO BE CONTINUED****************

Tepat jam 10.35 malam, lepas buat tempahan kek sikit dan masak, terus je nak sambung entry pagi tadi ni...aku makan pun blum lagi ni...sebab kejap lagi nak amik abg balik keje pulak...kesian kat abg ku kerja overtime nak menampung kami sekeluarga....

Untuk melangsaikan task tag ni, seperti biasa kenalah kita panjangkan pulak kat kengkawan yang lain.....since aku baru dalam blogging ni, dan selalunya akulah yg paling corot sekali dalam circle tag ni. So aku rasa kebanyakan kengkawan yang ada dah buat tag ni kecuali la kalau Diva dan Kaki Ayam yang anti-tag ni sanggup nak sahut cabaran aku ni...hehe
Akhirkata buat Diva dan Kaki Ayam, tunjukkan kehandalan kalian..



8 comments:

  1. akak seronoknya muda lagi anak dara n anak teruna dah besr2..kakak dah sama tinggi ha..best kan leh jadi kawan....

    kak ana botok2 tu apa? nampak cam sedap lar.....

    wah linn suka gambar teko roses kat entry bawah tu.... huhuhuhhuh

    ReplyDelete
  2. wah bestnyeee holiday..heee~~tggi eaa ank dara akak..hee~~

    ReplyDelete
  3. rampingnyer mama d vouge ni.. :)

    phewitttttttttttttt!

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari el t.ksh byk2 sudi datang umah el..singgahlah selalu ye wlupun umah el gitu2 je.

    ReplyDelete
  5. uihhh... solid molid body akak.. seksiii gituu!! peewiiitt!! puji2 ni leh dpt cupcakes tak?? kakakkaka

    ReplyDelete
  6. cantiknye ana.... macam nak geget...

    ReplyDelete
  7. sori sangat-sangat ana... diva tak de pics. maklumlah hantu... kamera semua rosak amik gambar diva...

    ReplyDelete
  8. apa kata kalau diva syorkan ecah syed atau minachi yang selalu menganggu hidup ana tu...

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...