Tuesday, February 10, 2009

>> DiBius Cinta <<

Hari ni aku didera oleh cik Helena yg comel lote ni, ini lah tag yg paling panjang penah aku buat...huhu..
:cry:
THE RULES

1. Put Your I-Tunes, Windows Media Player, Etc. On Shuffle.

2. For Each Question, Press The Next Button To Get Your Answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 Friends.
5. Everyone Tagged Has To Do The Same Thing.
6. Have Fun!

>IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
Holiday by Scorpions....let me take you far way...memang tgh dahagakan Holiday with Family ni

>HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Buring up- Jonas Brothers ..oh yea yea..i am
hot..hehe..hot temper adalah cikit2

>WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Aku sayang JB - Matahari...ni confuse sikit..tak relevan dgn soalan..anyway i am johorean..i love jb la..hehe

>HOW DO YOU FEEL TODAY?
Off The Wall - Michael Jackson ...am hepi because dah lama tk dpt tido siang...enjoy my self today


>WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
Situasi by Bunkface - idup ku bergantung kepada situasi ? Mungkin jugak..ntah lah..ku berserah

>WHAT’S YOUR MOTTO?
I have a Dream, Westlife - apa salah mendirikan impian walaupun tak kesampaian ..but i do have a dream....


>WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
One of us, Joan Osborne - it's nice to be in a circle of friendship....dulu kengkawan depan mata, skrg dah ada kengkawan yg tak penah jumpa, tp mesra di talian..love u my friends out there!!mmmuahh

>WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Woman In
Love, Barbra Streisand - Mak, abah betul ke? Hehehe....ni nak kena tanya diaorg nih..

>WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Only The Young, Journey - Sumer org nak jadi forever young ye tak? hehehe..nak mengena kan aku lah ni...mak sedar mak dah tua..huhu...young at heart je la..kihkihkih

>WHAT IS 2 + 2?
Generasiku, Radhi OAG - ??????? ni bukan soal matematik ke?

>WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Where Eagles Dare, Scorpion - Wah my best frend is THE BEST....sapa ek? hehehe (korang nk tau ke?....)

>WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Maniac, Michael Sembello - CisS!! maniac? takutnya nak guna perkataan ni...perkataan yg seangkatan mcm addict, obsess..isk isk isk...adalah sikit2..takkan
nak eloborate detail kan..P&C

>WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Love You Inside Out, Bee Gees - Of couse this is for my loved one, my family, my hubby and my kids.

>WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
When t
he children Cry, White Lion - hahaha...nangis cam dak kecik ke? Selalunya jumpa org ku suka mestilah aku hepi kan..tp kalau yg lama tak jumpa, sure menitis la airmata, esp my fren Lina (teman menempuh alam remaja dulu)

>WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
You Decorated my Life, Kenny Rogers - wahhh..kena slow dance ni, peluk2 dgn abang..hihi..i love to slow dance..bang jom dance...hehe

>WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Best of My Love, Eagles - Sob sob...salah satu lagu favorite abang ni....doa2 dari anak2, family, kengkawan yg penting


>WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
True Colors, Phil Collins - Aku suka main dgn kaler2...like eye shadow? Suka mekapkan diri yg serba sederhana, syukur alhamdulillah atas kurniaan ilahi

>WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Baby Can I Hold You, Tracy Chapman - aiitt..kena peluk pun takut ke? Hehehe..takutnyee..(sambil jeling kat abangku)

>IS YOUR BIGGEST SECRET?
More Than A Woman, Bee Gees - Secret is a secret..if i tell u, it's not a secret anymore

>WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Girl Can't Help it, Journey - Right now aku mestilah tgh buat tag ni, no one help it what???

>WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Come Back To Me, Uriah Heep - Oh yeaa..my friends please do come back to me..don't leave me behind..hehehe..

>WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Dibius Cinta,
Melly Goeslow ft Yusry - Adoyaiii...dibius cinta...aku dibius cinta oleh si Abg sayang...ok le tu jangan di abuse dah..

Phewww...berpeluh jugak nak buat tag ni tapi Ok jugak, syok gak TAG ni, kelakar pun ada bila tgk jawapan dr tajuk lagu yg kena taruk as jawapan...anyway HEL, kak having fun..

So, nak tag kat sapa pulak ni? Jeng Jeng Jeng....
T U
N G G GG UUUUUU

Hah, dh ada list utk tag ni:
1) Munirah (u r my feberet..sbb agresif dak ni n innovatif...hihi.)
3) DJFiza (hah Fiza, mesti takde problem..byk lagu2 kan?)





5 comments:

  1. sapa la yg membuat tag ni kak.. jiya yg membaca pon penin.. akekekekke

    ReplyDelete
  2. hehe
    kak kena jugak ke
    ampes cik hel ni
    semua org dia nak tag
    hehe
    jgn marah ye cik hel
    ngeee

    ReplyDelete
  3. hehe...bagus akak..sayang akak..hikhik..pj jeles sbb tu dye cakap kite camtu...hehehe...
    time kacih kak coz jawab tag nie..heee...

    ReplyDelete
  4. >> Jiya : Berhajat ke? Kak tak sampai ati nak tag panjang jela ni..boleh meroyan..hehehe

    ReplyDelete
  5. >> PJ Selamba : Ni harga yg harus dibayar utk jadi blogger yg aktif kan? Mak ikut jer la

    >> Helena : Tak tag si PJ ke? Mesti dia nak tu..hehehe

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...