Friday, February 27, 2009

Mini Cupcakes Order

Dapat tempahan dari Pn Ros, RHB Pelangi sebanyak 200pc mini cupcakes utk jamuan kenduri. Jangan marah arr, cupcakes pun boleh buat jamu kenduri..hehe
Projek ni buat 3 malam berturut-turut




12 comments:

  1. salam kak..klu akak dok jb nak gek saya order!

    ReplyDelete
  2. Salam Ain, kak memang dok JB, kat permas jaya.
    Kalau nak order, bleh contact handphone akak 016-7862106.
    Ni page utk reference order http://www.annalicious-jaybee.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. dok permas jayaaaa!!!..dulu saya dok situ le..now ni kat tmn rinting.. umah akak belakang maybank lama ke..??

    ReplyDelete
  4. wah
    aneka ragam
    permas jaya?
    jauh tul!
    camne nak makan masak lemak ketam ni...
    adeh
    impian tinggal impian...

    ReplyDelete
  5. >> Ain : Dari Maybank tu kalau jalan kaki jauh la jugak, drive dlm 5 minit..dekat dgn rumah flat

    ReplyDelete
  6. >> PJ : Jauh ke? Alaa, nite flight jer..air asia ada, fire fly pun ada..hehe

    ReplyDelete
  7. kak ana..dulu saya dok jln 8/9. Ok lah..nanti klu saya nak order saya akan call akak..kena 2ggu anak dara balik cuti sek..dia suka cheese tart n cup cakes.

    ReplyDelete
  8. ooo..kalau masih duk permas lagi senangkan? hehe..ok, nnt kalau nak order, calling2 jer..sms pun ok..

    ReplyDelete
  9. Salam kak ana....pekabo? wahhhh sakan nampak bisnes huhuhu...cool!!! ;) btw,thanks for following my blog yang memang slow giler lah tak update2 lagi ni hehe cian plak kat org yg follow....tgk la mlm ni try update sket hehe take care!;)

    ReplyDelete
  10. salam kak ana,,..sedapnyer tgk Bomey...ehhh salahhh...sedapnyer tgk cupcakes dgn "apang ngekoh" a.k.a apam mekar kak ana...(ehhh lain mcm jer munyik statement neh hehe ) i mean apam mekar yg kak ana buat tuh...hehe ;p

    pasal jait tuh sbenanyer dah lama saya jait dari zaman lepas skolah lg....pasal tempahan pulak...kalau nak tempah tuh boleh, tp kena la Q lama dgn sabonyer hehe....bkn pe, saya dah ada regular customer yg dah booking sampai ujung tahun ni....

    maklum la part timer...balik keje je dah penat...tido je lebih hehe..

    ReplyDelete
  11. >> Lynna : Salam Lynna, terima kasih kembali, sbb follow myblog jugak. Takpe take yr time to update yr blog. Kak dah ada meter tu bleh check your latest update. Happy blogging..

    ReplyDelete
  12. >> Tynie : Wah mcm janji2 jer dua beradik ni convoy dtg sini..hehehe..
    Nnt kak kirim sikit cupcakes dgn apang ngekoh utk u all k, inshallah..

    Nampak gayanya, kalau hantar baju ni, tahun depan lah siap yek? Kalau camtu kak beli baju kat pasar kemboja je lah yg kat tiram tu..hehehe

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...