Sunday, February 8, 2009

Biru Mata Hitamku

Dah 2 hari tak entry blog aku ni, bukan takde masa nak update cuma aku ada back2back order. Maklumlah aku ni kan partime je bukan fulltime amik tempahan ni. Tapi walaupun..ulang sekali lagi...walaupun...tak entry, tp ku makna ku tak jengah langsung..mesti bertandang keumah teman2 blogger yg lain.

Hari Jumaat, lepas balik kerja, terus je siap2 buat tempahan untuk pikap esok petang. Lagipun esok, hari Sabtu aku bekerja half day, so takut tak sempat bila nk tunggu time balik kerja.

TARAAA...ni la dia si Kek Coklat bersalut krim biru yg ditempah oleh teman sepejabat abang, Monee gelaran namanya...dia tempah kek ni utk sesaja makan2 hujung minggu ni kan long weekends.



Naik biru mata hitamku time mendeko kek ni...rasa macam kat lautan pun ada..hehe..
Tetiba teringat pulak time berenang2 n snorkling kat pulau tioman n pulau redang....huhu...bilalah nak pi cuti kat pulau lagi nih...









3 comments:

  1. mana tau nih!! hehehe...kesedapannya hingga mengembangkan lemak2 dibadan tau..

    ReplyDelete
  2. wahhhh first time npk kek warna biru..hehehe...ailikeeeee

    ReplyDelete

Hati berkata-kata... tapi tak mampu bersuara tanpa jari-jemari...Terima kasih pada keluhuran hati dan keikhlasan jari-jemari.....sayang dari LadyAna

~ GUEST BOOK ANA ~

FEEL FREE TO SIGN MY GUEST BOOK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...